Pozovite nas

Svečana večera za ministre kulture

Svečana večera za ministre kulture

Svečana večera za ministre kulture

Svečana večera za ministre kulture iz Evrope i sveta održana za srpsku Novu godinu 2022. godine bila je jedno od najistaknutijih kulturnih dogadjaja u gradu te godine. Ova neverovatna prilika okupila je preko 60 ministara iz celog sveta u svečanoj sali galerije Matice Srpske, kako bi proslavili ovaj poseban dan i titulu Evropske prestonice kulture, koje je naš grad dobio te godine.

Galerija Matice Srpske pružila je savršenu atmosferu za ovaj događaj.  Gosti su dočekani sa raskošnim dekoracijama i cvetnim aranžmanima koji su doprineli čarobnoj atmosferi.

Ova večera bila je prava poslastica za sva čula. Osim prelepih umetničkih dela koja su izložena u galeriji, trudili smo se da i našim jelima budemo na nivou zadatka. Naš tim vrsnih kuvara pripremio je tri vrste jela koja su zadovoljila svačiji ukus. Na meniju su se mogla naći razna predjela, glavna jela i dezerti, a gosti su takođe imali priliku da probaju i razna pića.

Svečana vecera za ministre kulture bila je ne samo glamurozan događaj, već i jedna prilika da se pokaže bogatstvo i raznolikost srpske kulture.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Style switcher RESET
Body styles
Background pattern
Background image