Pozovite nas

O Nama

O nama

Priča o našem uspehu

davidovici-gastro-planet

GASTRO PLANET u svom poslu teži kreativnosti, savršenstvu usluge i inovativnim konceptima koji svaki događaj učine nezaboravnim. Zahvaljujući ovakvom pristupu za svamo dve godine postali smo lideri u svom poslu, kreirajići jelovnike za intimne porodične svečanosti, venčanja, poslovne zabave i događaje za velike korporativne svečanosti ili važne sportske manifestacije.
Jedinstveni pristup svakom događaju, doprineo je da GASTRO PLANET bude poznat kao vrhunska usluga keteringa koja će od svakog događaja napraviti nešto sasvim posebno. Slušamo želje naših klijenata, razumemo njihove specifične potrebe, a potom pristupamo kreiranju specijalnog jelovnika koji postaje kruna intimnog ili poslovnog događaja.
U našu bogatu ponudu uveli smo čokoladne fontane i fontane za piće kako bi svaki Vaš događaj učinili još više posebnim, možda čak i unikatnim.
U saradnji sa vama, pomoći ćemo da organizacija vama važnog događaja bude maksimalno pojednostavljena i da veliki stres planiranja i organizaciju događaja apsolutno prepustite nama, da možete Vaš fokus da prusmerite na druge detalje i obaveze. Naš posao je da Vam izađemo u susret svojom maštom, kulinarskim umećem i besprekornim aranžmanom posluženja, a Vaše je da se opustite i sa svojim gostima uživate u planeti dobre hrane i događaju koji ćemo učiniti da bude za pamćenje.
GASTRO PLANET će vam omogućiti da uštedite vreme i energiju i u svakodnevnom životu. Ako ste zaposleni, student, penzioner ili osoba čija dinamika poslovnog dana ne ostavlja puno vremena za pripremu obroka kod kuće, naša usluga brze dostave hrane na željenu adresu, olakšaće Vam svakodnevu brigu i uštedeti vreme i energiju.Ž
Očekujemo Vaš poziv i slušamo Vaše zahteve.
Vaš GASTRO PLANET!

rezervišite termin još danas!

Rezervišite svoj termin keteringa
ili se posavetujte sa nama

Style switcher RESET
Body styles
Background pattern
Background image