Pozovite nas

Festivali

Festivali

Festivali

Jedna od važnijih stavki kod organizacije festiala jeste i dobra ishrana za sve zaposlene, uključujući: izvođače, tehničare, producente i ostalo osoblje koje je uključeno u organizaciju i vođenje festivala. Ketering za festivale može biti izazovan zadatak, ali pravilno planiranje može pomoći da se osigura dovoljno hrane za sve zaposlene, uz zadovoljavanje njihovih različitih potreba.
Takođe jedna od usluga koju uspešno obavljamo već godinama jesu “rajder liste” – lista zahteva za hranu i piće koju izvođači imaju tokom festivala. Ova lista može uključivati specifične dijetetske potrebe, kao što su vegetarijanska, veganska, bezglutenska, halal ili kosher hrana. Takođe je važno uzeti u obzir potrebe za pićem, uključujući i energetske napitke i vodu, a sve smo to u stanju da obezbedimo.
Jedan od načina da se poboljša iskustvo zaposlenih je organizovanje obroka u pauzama između nastupa. Ovo može pomoći da se smanji stres i napetost, a istovremeno omogućiti zaposlenima da se opuste i uživaju u hrani sa svojim kolegama. Ako je to moguće, dobro je imati nekoliko različitih opcija hrane kako bi svi zaposleni mogli da biraju šta će jesti.
Ukratko, dobro organizovan ketering za festivale može poboljšati iskustvo zaposlenih i pomoći u stvaranju pozitivne atmosfere na festivalu.
Za ponudu i više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Style switcher RESET
Body styles
Background pattern
Background image